Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πεζοπορία στην Λαγκάδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑγιαΣοφιτών, διοργανώνει πεζοπορία από το Δραγούνι στην Αγία Σοφία, μέσω του ημιονικού δρόμου της Λαγκάδας, την προσεχή Κυριακή (19-10-2014) και ώρα 11.00

Ώρα εκκίνησης: 11.00 από Δραγούνι.

Διάρκεια διαδρομής: 2.00 ώρες περίπου.

Βαθμός δυσκολίας: εύκολη πορεία.

Απαραίτητος εξοπλισμός: αρβύλες, μπαστούνι, παγούρι με νερό, ομπρέλα ή αδιάβροχο.

Σημείο συνάντησης: ώρα 10.45 ανάμεσα Βέμου και Καραμαντζάνη

Είναι ευκαιρία εμείς οι παλιότεροι να βιώσουμε τα παιδικά μας χρόνια και οι νέοι να γνωρίσουν και να περπατήσουν τον μουλαρόδρομο της Λαγκάδας, εκείνη τη διαδρομή που έκαναν τα παλιότερα χρόνια (μια και διό φορές την ημέρα) ΑγιαΣοφίτες, Καστρίτες, Μασκλινιώτες και Δολιανίτες στο διάβα τους για τα Καστριτοχώρια κ.α. Αγωγιάτες, ταξιδιώτες, κυνηγοί. Το όφελος θα είναι μεγάλο για τον καθένα μας.

Η μετακίνηση στο Δραγούνι θα γίνει με ίδια μεταφορικά μέσα, μετά από μεταξύ μας συνεννόηση (1 όχημα θα μεταφέρει 3-4 άλλους κ.ο.κ.).

Θα είναι χαρά μας στην παραπάνω πεζοπορία, να συμμετάσχουν άτομα και από τη γύρω περιοχή: Καστρί, Μεσσοράχη, Ελαιοχώρι, Δολιανά κ.α.

Μετά το πέρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος κερνάει αναψυκτικά κ.α. στο καφενείο του χωριού.

1α23

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.