Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πήρε το Πτυχίο του…

Ο διακαής πόθος του παππού (εγώ θέλω να κάνω επιστήμονες, έτσι έλεγε πάντα…), έλαβε σάρκα και οστά, το ηλιόλουστο απόγευμα της Παρασκευής (3 Απριλίου 2015) στο Αμφιθέατρο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου των Πατρών, όταν ο Πρόεδρος της Πολυτεχνικής Σχολής «Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών», απένειμε το ομώνυμο Πτυχίο, μεταξύ άλλων φοιτητών και στο Ιωάννη Κων/νου ΦΑΡΜΑΣΩΝΗ, καταγόμενο από την ΑγιαΣοφιά.

Τη στιγμή εκείνη το αμφιθέατρο σείστηκε από χειροκροτήματα, από σφυρίγματα, επευφημίες, αλλά και από δεκάδες φωτοφράκτες πανάκριβων Nikon, που ανοιγόκλεισαν με αστραπιαία ταχύτητα, για να αποθανατίσουν κλάσματα της στιγμή εκείνης, που το όνειρο έγινε πραγματικότητα……

Νηπιαγωγείο…, Δημοτικό…., Γυμνάσιο…., Πανεπιστήμιο……., κόποι, αγώνες, ξενύχτια, «κάψιμο» μυαλών, που μόνο τα παιδιά και οι γονείς κατανοούν…..

Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Δημοσθένης Πολύζος, σε μια συγκινητική ομιλία αποκάλεσε τα παιδιά συναδέλφους και τα  επαίνεσε που αγωνίστηκαν και θυσίασαν κόπο και χρόνο, για την περάτωση των σπουδών τους, ώστε να καταστούν μορφωμένοι και ωφέλιμοι άνθρωποι στην κοινωνία, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυριακή περίοδο, που ζει η Χώρα μας. Επίσης θερμά συγχαρητήρια απηύθυνε και στους γονείς, γιατί προσέφεραν στην κοινωνία, ότι ωραιότερο και σημαντικότερο……, τα παιδιά τους….

H οικογένεια, δια μέσω του «blog» εκφράζει τις ευχαριστίες της, σε όλους όσους έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την τελετή και να συμμετάσχουν στη χαρά της.

………………………………………………………………..

– Γιάννη συγχαρητήρια κι από μας και μη ξεχάσεις το χωριό του παππού. Να θυμάσαι ότι σημαντικό μέρος της επιτυχίας σου, οφείλεται και στην καταγωγή σου…..

2παππούςοικογένεια345678 910 1112 131415Γαιδουράκι

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Φίλε γιάννη συγχαρητήρια!!!!Ήμουν απόλυτα σίγουρος πως θα τα καταφέρεις!Καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία να έχεις σε ότι κάνεις!

  • Συγχαρητήρια Γιάννη!!! καλή συνέχεια, και καλή επιτυχία σε κάθε σου βήμα !

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.