Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Έρχεται το Καλοκαίρι…

Ανθισμένες μαμουκαλιές, μέλοι και γκορτσιές, μαζί με άσπρες, ροζ και κίτρινες μαργαρίτες, είναι τα χρώματα που κυριαρχούν, σαν πινελιές, τούτη την περίοδο, μέσα στο αχνοπράσινο τοπίο του χωριού μας.

Ταυτοχρόνως, ο ζεστός για την εποχή καιρός, τα χρώματα και αρώματα της ατμόσφαιρας, εκτοξεύουν στα ύψη τη διάθεση των λιγοστών κατοίκων του χωριού, που μαζί με τους απόδημους επισκέπτες, άρχισαν να επιδίδονται σιγά σιγά στην περιποίηση των κήπων, στην καλλιέργεια των περιβολιών και των χωραφιών.

Ευελπιστούμε σε ένα όμορφο καλοκαιράκι, με αρκετούς επισκέπτες, οι οποίοι έχουν τόσες χάρες να απολαύσουν στον τόπο μας. Πρώτα απ΄όλα το πανέμορφο τοπίο μας, τα πανηγυράκια μας, την ξενοιασιά της πατρικής αυλής με τον παχύ ίσκιο της μουριάς και της κληματαριάς, το καφενείο μας, αλλά και τη θάλασσα του Άστρους, όπου πλέον η απόσταση έχει μικρύνει κατά πολύ.

Καλό Καλοκαίρι.

2345678910111213141

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • …ωραία φύση και ωραίοι άνθρωποι!! ας εί αστε όλοι καλά, και αν είμαστε λίγοι δεν πειράζει. Φτάνει που όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε το καλό …καλύτερο.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.