Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Νέο Δ. Σ. στο Σύλλογο

Ικανοποιητική, συγκριτικά με τον πληθυσμό των κατοίκων του χωριού, ήταν η προσέλευση των ψηφοφόρων και ταυτοχρόνως μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σήμερα (17 Μαΐου 2015).

Πρόεδρος επανεξελέγη, ο Παναγιώτης Ιωάν. Λυμπέρης και μέλη οι: Ιωάννης Παν. Σιαβελής, Αναστάσιος  Ρούτσης, Άγγελος Μπόρας και Δημήτριος Ασκούνης. Ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή, εκλέχθηκαν οι: Ιωάννης Κοτσιρίλος και Κων/νος Φαρμασώνης.

Οι παρευρισκόμενοι, εκτός από τη στήριξή τους στο νέο Δ. Σ., ταυτοχρόνως δήλωσαν με την παρουσία τους την αγάπη για το Σύλλογο και τον τόπο τους.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και δηλώνουμε ότι θα είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες στο πολύτιμο έργο που προσφέρει στον τόπο μας, ειδικά τούτη τη δύσκολη περίοδο που διανύει η Χώρα μας και η Ελληνική ύπαιθρος.

0102 03040506070809

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Συγχαρητήρια σε αυτούς που εξελέγησαν … αλλά και σε αυτούς που τους εξέλεξαν. Καλή δύναμη παιδιά !!! …. κι ας είμαστε ένα χωριό μικρό σημασία έχει να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε μπροστά.
    Βλέπω όμως ένα ΔΣ χωρίς γυναίκες !!! κάτι πρέπει να γίνει… για φροντίστε οι ανύπαντροι να αυξήσουμε τον γυναικείο πληθυσμό του χωριού σας παρακαλώ. Πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξουμε και σύλλογο γυναικών.
    Καλή πρόοδο για το ΔΣ και όλο το χωριό μας.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.