Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εκδρομή στα Καλάβρυτα και στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, προγραμματίζει για την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, εκδρομή ως ακολούθως:

α. Κλειτορία, (πρωινός καφές, κάτω απ΄τα σκιερά πλατάνια του χωριού).

β. Ιερά  Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, (ξενάγηση, ρόλος της Μονής στην επανάσταση του 1821, ιερά κειμήλια)

γ. Καλάβρυτα (επίσκεψη στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, Μνημείο εκτελεσθέντων κ.α.),

δ. διάσχιση του, απείρου φυσικού κάλλους φαραγγιού του Βουραϊκού ποταμού, με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, από τα Καλάβρυτα προς το Διακοφτό, διαδρομή διάρκειας περίπου 50 λεπτών.

ε. επίσκεψη στην Ι. Μ. Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι, όπου ευρίσκεται το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου

στ. Καφέ – ανάπαυλα – αγνάντιο ηλιοβασιλέματος στην πανέμορφη παραλία του Λουτρακίου και ύστερα επιστροφή στην Τρίπολη και το χωριό μας.

Πληροφορίες για την Ι. Μ. Οσίου Παταπίου, μπορείτε να δείτε εδώ, για το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος μπορείτε να δείτε εδώ και για τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, εδώ.

Το εισιτήριο του λεωφορείου, από τα μέχρι στιγμή στοιχεία που διαθέτουμε, θα είναι δωρεάν για τους ΑγιαΣοφίτες, τους έλκοντες την καταγωγή από την Αγία Σοφία, τα μέλη των οικογενειών τους και τα μέλη του Συλλόγου μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος, ή τυχόν διαφοροποίηση αυτού, θα ακολουθήσουν σε νεώτερη ανάρτηση. Στην παρούσα φάση, επιθυμούμε την ενημέρωση μέχρι τις 10 Αυγούστου, για το ποίοι θα συμμετέχουν στην εκδρομή και κυρίως πόσοι επιθυμούν να εκτελέσουν την διαδρομή Καλάβρυτα  – Διακοπτό με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, ώστε να προβούμε εγκαίρως στο «κλείσιμο» των εισιτηρίων, το οποίο κοστίζει 7.10 € έκαστο (παιδικό: από 5 ετών έως 12 κοστίζει 4,80 € και από 4 ετών και κάτω ελεύθερο) και θα βαρύνει τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση για το Καλοκαιρινό αντάμωμα, αναβάλλεται για οικονομικούς λόγους.

1

2

3

4

5

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • To Λεωφορείο για την εκδρομή συμπληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε για την προθυμία και τη συμμετοχή σας. Aναχώρηση, ώρα 07.00 από Αγία Σοφία.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.