Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας έκοψε την πίτα του, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας. Την πίτα ευλόγησε ο παπακώστας Λαμπίρης, ενώ παρόντες ήταν τα μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου μας (Παναγιώτης ΛΥΜΠΕΡΗΣ (Πρόεδρος), Κυριάκος ΛΑΜΠΙΡΗΣ, Γιάννης ΣΙΑΒΕΛΗΣ, Γεώργιος ΛΑΜΠΙΡΗΣ και Μαρία ΣΙΑΒΕΛΗ), ο πρόεδρος του Τ. Σ. Αγίας Σοφίας Χρήστος ΤΑΛΑΓΑΝΗΣ και αρκετοί ΑγιαΣοφίτες, ντόπιοι και απόδημοι, παλιοί Πρόεδροι της Κοινότητας και άλλοι.

Οι ΑγιαΣοφίτες, με την παραπάνω γιορτή είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την καινούργια χρονιά, να τονώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους, και να απολαύσουν τους νόστιμους μεζέδες που είχε ετοιμάσει το Δ. Σ. του Συλλόγου.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο, η παραπάνω γιορτή, εκπλήρωσε τους στόχους για τους οποίους καθιερώθηκε από το Σύλλογο. Τόνωση της επικοινωνίας και σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων.

Ο Σύλλογος τονίζει στα μέλη του να μην ξεχνούν να καταβάλλουν την οικονομική συνδρομή τους, η οποία είναι πολύτιμη για τη συνέχιση του έργου του, ενώ προσκαλεί όλους τους Αγιασοφίτες στον καθιερωμένο Αποκριάτικο χορό του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου (Τυρινής) το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Εκεί όπου κάθε χρόνο, αναβιώνει το έθιμο του «Καλολόγου» με το άναμμα της φωτιάς.

Σας περιμένουμε.

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.