Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Καθίσματα

Πιο ξεκούραστη καθίσταται πλέον η πεζοπορία, αλλά και η παραμονή, σε μερικά από τα αξιοθέατα του τόπου μας, μετά την τοποθέτηση καθισμάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, σε ορισμένα σημεία του χωριού, όπως στη Βρύση, στο Πηγαδάκι, στους Αγίους  Αναργύρους και στη διαδρομή προς Αγίους Αναργύρους (Σταλιώνα, Μάνα, κ.α.)

Ας ελπίσουμε ότι η παραπάνω δραστηριότητα, θα αυξήσει την επισκεψιμότητα σε αυτές τις όμορφες τοποθεσίες. Ήταν γεγονός, ότι όταν κάποιος ήθελε να τις επισκεφθεί, αναλογιζόμενος ότι, δεν είχε μέρος να καθίσει να ξεκουραστεί, να αγναντέψει, να έλθει σε νοσταλγική και κάθε άλλου είδους πνευματική περισυλλογή, απέτρεπε να πραγματοποιήσει το σκοπό του.

Το παραπάνω έργο, είναι το δεύτερο σημαντικό εξωραϊστικό έργο του Συλλόγου μας (μετά την πλακόστρωση της εισόδου του Σχολείου μας), μέσα στο έτος 2018.

Οι παραπάνω κατασκευές, έγιναν με την ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου μας και προπάντων με τη συνδρομή των δωρητών, οι οποίοι (δωρητές) μέσα στο έτος 2018, ήταν οι: Γεώργιος Ι. Σιαβελής (U.S.A.), Περικλής Π. Σιαβελής, Δήμητρα Π. Ρούνη – Παντελοπούλου, Καλλιόπη και Σταυρούλα Ι. Σιαβελή (U.S.A.), Ιωάννης Γ. Ρούνης (AUSTRALIA), Δημήτριος Γ. Σιαβελής (CANADA), Αντώνιος Ι. Ρόλλας (U.S.A.), Κων/νος Γ. (και Αγάπης) Λαμπίρης (U.S.A.), Γεωργία Φαρμασώνη (U.S.A.), Γεώργιος Π. Ρούνης, και Γεώργιος Δ. Σιαβελής, στους οποίους και εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Περισσότερα όμως, σχετικά με τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου μας, θα πληροφορηθούν τα μέλη μας, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την 13 Ιανουαρίου 2019, όπου και θα λάβουν την καθιερωμένη έντυπη αναλυτική ενημέρωση για τα Οικονομικά και Διοικητικά πεπραγμένα του Συλλόγου μας, κατά το έτος 2018.

Β

1

2

4

5

6

7

8

9

10

καλύβα

Α

12

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.