Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αδέλφια σας ευχαριστούμε !!!

Μετά την τελευταία δωρεά προς το Σχολείο μας (γήπεδο μπάσκετ, κεραμοσκεπή κ.α.) και αρκετές άλλες δωρεές προς στο χωριό μας, ο Σύλλογος ΑγιαΣοφιτών του Σικάγο, προσέφερε ακόμα μια, σημαντικού ύψους, οικονομική δωρεά προς το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού μας, την Εκκλησία μας δηλαδή.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλοι οι ΑγιαΣοφίτες, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους απόδημους ΑγιαΣοφίτες του Σικάγο και όλους όσους συνετέλεσαν, ώστε να συμβεί η παραπάνω φιλεύσπλαχνη ενέργεια, η οποία καταδεικνύει ότι τα αδέλφια μας από το εξωτερικό, αγαπούν και λαχταρούν κυριολεκτικά για τη γενέτειρα τους και για την τύχη του αγαπημένου τους χωριού.

– Αδέλφια για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να σας δούμε πάλι κοντά μας. Σας δηλώνουμε δε, ότι κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να μη διαψεύσουμε τις προβλέψεις σας για το όμορφο χωριό μας και να ξανακάνουμε την ΑγιαΣοφιά σαν τον παλιό καλό καιρό, που με τόσο νοσταλγικό ύφος περιγράφουμε μέσα από τούτες τις σελίδες…..

Περισσότερα για τους απόδημους μπορείτε να δείτε και εδώ. 

3 Απόδημοι4 Απόδημοι2 Γ.Ι. Σιαβελής

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.