Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Συνεισφορά στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, με σκοπό την ενίσχυση φτωχών παιδιών της ευρύτερης περιοχής μας και των οικογενειών τους, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση τροφίμων που διατηρούνται εκτός ψυγείου, απορρυπαντικών, χαρτικών και άλλων αναγκαίων ειδών, που είναι απαραίτητα για την κάλυψη στοιχειωδών καθημερινών αναγκών και γενικά για την αξιοπρεπή διαβίωση του ανθρώπου.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού / Παράρτημα Τρίπολης και ειδικότερα στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Τρίπολης, το οποίο θα τα διανείμει σε παιδιά και οικογένειες που έχει καταγράψει, τα οποία χρήζουν άμεσης βοήθειας (παιδιά θύματα βίας, με προβλήματα υγείας, παιδιά που ζουν με σημαντικές στερήσεις και σε συνθήκες πραγματικής φτώχειας).

Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται τα μέλη μας, ή όποιος άλλος επιθυμεί (από το χωριό μας ή και τη γύρω περιοχή), να προσφέρουν ότι δύνανται από τα κατωτέρω είδη, τα οποία να παραδώσουν στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Λυμπέρη Παναγιώτη στο καφενείο του χωριού μας, μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Ενδεικτικά είδη συγκέντρωσης:
● Λάδι
● Ρύζι
● Ζυμαρικά
● Όσπρια
● Αλεύρι
● Σάλτσα τομάτας, διάφορα είδη κονσερβοποιίας
● Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, κουλουράκια,  μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)
● Άνθος αραβοσίτου
● Αλάτι, Ξύδι
● Βρεφικές κρέμες, Βρεφικό γάλα
● Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)
● Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ)
● Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)
● Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων)
● Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

1

2

Ευελπιστούμε στη συνδρομή όλων, ότι μπορεί ο καθένας, έστω και σε μικρή ποσότητα.

Ζήσαμε και εμείς περιόδους φτώχειας στη ζωή μας, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο και γνωρίζουμε τα συναισθήματα που κατακλύζουν την ψυχή. Ας δώσουμε λίγη χαρά τις Άγιες μέρες που έρχονται, σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Χαρακτηριστική είναι η πιο κάτω φωτογραφία, που δείχνει ΑγιαΣοφιτόπουλα ρακένδυτα και ξυπόλητα στην πιο ευαίσθητη και κρίσιμη (για το μέλλον τους) περίοδο της ζωής τους, την παιδική ηλικία.

15α

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.