Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Τσιμεντόστρωση περιφερειακής οδού.

Αποπερατώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, η τσιμεντόστρωση – που είχε ξεκινήσει προσφάτως – της περιφερειακής οδού του χωριού μας, η οποία διασχίζει το Ν. Δ. τμήμα του και οδηγεί προς Αγίους Αναργύρους κ. α. τοποθεσίες.

Το παραπάνω έργο, από τα πιο σημαντικά των τελευταίων ετών που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό μας, αποτελεί τμήμα του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές της 29 / 30 Σεπτεμβρίου 2018» (δείτε εδώ) και περιελάμβανε την τσιμεντόστρωση τμήματος 400 περίπου μέτρων, καθώς και την κατασκευή δύο τοιχίων στήριξης σε επικίνδυνα, για κατάρρευση, σημεία του οδοστρώματος, 8 τ. μ. έκαστο.

Ανάδοχος του έργου «ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΛΕΚΑ Α.Τ.Ε.», με επιβλέποντα μηχανικό τον κ. Ευρυβιάδη Πέτρου.

Με την τσιμεντόστρωση του παραπάνω τμήματος, διευκολύνεται κατά πολύ η διέλευση οχημάτων, αλλά και περιπατητών, καθότι η παραπάνω οδός τυχαίνει να είναι πολυσύχναστη σε κυκλοφορία.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, κ. Γεώργιο Καμπύλη, αλλά και προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Χρήστο Ταλαγάνη, για το ενδιαφέρον που επέδειξαν, ως προς την υλοποίηση του έργου.

Ευχόμεθα να ολοκληρωθεί τάχιστα και η εγκατάσταση των σωληνώσεων του εξωτερικού (από την πηγή έως την δεξαμενή) δικτύου ύδρευσης, που έχει ξεκινήσει από καιρό και βρίσκεται σε εξέλιξη.

4-1

1

2

3

4

6

6α

5

6β

6γ

6δ

7

7α

7β

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.