Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ασφαλτόστρωση οδού

Ένα πολύ σημαντικό έργο οδοποιίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στον τόπο μας, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ασφαλτοστρώθηκε η συνδετήριος οδός του χωριού μας (κεντρική είσοδος από Τρίπολη), που το συνδέει με την Επ. Ο. Τρίπολης – Άστρους. Η παραπάνω ασφαλτόστρωση, κάλυψε τις φθορές – λακκούβες κ. λ. ανωμαλίες οδοστρώματος που προϋπήρχαν, με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτό να είναι ευχερέστατη και να μην ταλαιπωρεί πλέον όχημα και οδηγό.

Παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η Τ. Κ. Αγίας Σοφίας κατάφερε και πραγματοποίησε αυτό το σπουδαίο έργο για τον τόπο μας, που κόστισε περίπου 76.000,00 €

Ο εκπρόσωπος Τ. Κ. Αγίας Σοφίας, κ. Χρήστος Ταλαγάνης, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα, καθώς και τη συμπατριώτισά μας κ. Παναγιώτα Β. Λυμπέρη,  για την καθοριστική συμβολή τους στην επίτευξη του παραπάνω έργου.

Κι εμείς με τη σειρά μας, εκτός από τους παραπάνω, ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο – Πρόεδρο της Κοινότητάς μας, για τις άοκνες και μεθοδικές προσπάθειες που καταβάλλει για το συμφέρον του τόπου μας, οι οποίες αποδεικνύονται καρποφόρες.

βγδ34εστζη

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.