Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

1
Χιόνι στο χωριό…!
2
Κοπή Βασιλόπιτας
3
Νύχτα Χριστουγέννων
4
Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα
5
Ευχές από τον τόπο μας
6
Πλησιάζουν Χριστούγεννα …
7
Νοσταλγίες…..
8
Εορτή του Αγίου Σάββα

Κοπή Βασιλόπιτας

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών, προσκαλεί τα μέλη του και όλους τους ΑγιαΣοφίτες, την Κυριακή (08-01-2017) και ώρα 12.00 στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Περισσότερα

Νύχτα Χριστουγέννων

Την πιο «ζεστή» ατμόσφαιρα, των τελευταίων ετών, βίωσαν μέσα στην μικρή εκκλησούλα του χωριού, τη νύχτα των Χριστουγέννων, αρκετοί ντόπιοι, αλλά και ξένοι επισκέπτες του χωριού μας. Εφέτος ήθελαν πολύ οι συγχωριανοί μας, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στον τόπο τους…..!!;;

Περισσότερα

Ευχές από τον τόπο μας

Ο εκπρόσωπος της Τ. Κ. Αγίας Σοφίας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών και ο Εφημέριος του χωριού μας, εύχονται σε όλους του ΑγιαΣοφίτες, χαρούμενες εορτές, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2017. 

Περισσότερα

Νοσταλγίες…..

Νοσταλγικό και περιζήτητο είναι πλέον το περιεχόμενο της παραπάνω φωτογραφίας για τους κατοίκους του χωριού μας, αφού φέτος, εξαιτίας της παντελούς έλλειψης παραγωγής, στερήθηκαν το μάζεμα της ελιάς και πολύ περισσότερο, τα έσοδα από την πώληση ελαιολάδου.

Περισσότερα

Εορτή του Αγίου Σάββα

Μέχρι και η φύση είχε βάλει τα γιορτινά της, προς τέρψιν των πενήντα (50) και πλέον προσκυνητών, που προσήλθαν κατά τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Σάββα, που τελέστηκε στο χωριό μας (Αγία Σοφία Κυνουρίας), στο ομώνυμο Σπήλαιο του Αγίου,

Περισσότερα

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.