Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

1
Περίπατος στα χιόνια.
2
Συνδρομές – Δωρεές μελών.
3
To παλιό Λιοτρίβι του χωριού.
4
Xιόνι στο χωριό.
5
Ένας Μπερτσοβίτης θυμάται … !
6
Γεώργιος ΡΟΥΝΗΣ
7
Xρήστος Αν. Μπακούρης
8
Aρχιμηνιά κι αρχιχρονιά

Συνδρομές – Δωρεές μελών.

Επειδή, από τα μέχρι στιγμή στοιχεία (λήψη μέτρων από την Πολιτεία), δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, κατά την οποία τα μέλη μας συνηθίζουν να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους, παρακαλούνται τα μέλη μας να καταβάλουν τις τρέχουσες ετήσιες συνδρομές τους, ή  τυχόν οφειλόμενες προηγούμενων ετών στον…

Περισσότερα

To παλιό Λιοτρίβι του χωριού.

Πέρασε καιρός από τότε που σταμάτησε το λιομάζωμα στον τόπο μας και οι χωριανοί απολαμβάνουν τους μόχθους τους, εν μέσω αναμνήσεων από περασμένα χρόνια, ειδικά την παρούσα χρονική περίοδο, όπου επικρατεί η συνήθης βασανιστική μονάξια του χειμώνα.

Περισσότερα

Ένας Μπερτσοβίτης θυμάται … !

Έναν ήσυχο οικογενειακό βίο, διάγουν για πάνω από πενήντα χρόνια, ο κ. Σπύρος από το Παρθένι  (Μπερτσοβά παλαιότερα) και η κ. Παναγιώτα από την Αγία Σοφία, φροντίζοντας να απολαμβάνουν, με το παραπάνω, τις χαρές της ζωής και να ξεχνούν τις συνηθισμένες πίκρες και λοιπές αντιξοότητες.

Περισσότερα

Aρχιμηνιά κι αρχιχρονιά

Με τον καθιερωμένο εκκλησιασμό, εν μέσω πανδημίας, ληφθέντων και των απαραίτητων μέτρων προστασίας, με τους περισσότερους προσκυνητές να βρίσκονται στον πρόναο και στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού, εορτάστηκε φέτος στο χωριό μας η Πρωτοχρονιά, με τις εορτές της Περιτομής του Κυρίου και του Αγίου Βασιλείου.

Περισσότερα

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.