Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Γεώργιος ΡΟΥΝΗΣ

Απεβίωσε την 10η Ιανουρίου 2021, μετά από ασθένεια, ο Γεώργιος ΡΟΥΝΗΣ του Παναγιώτη και της Χαρίκλειας, γεν. 1956 στην Αγία Σοφία, κατ. Τρίπολης

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 15.00, στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Κ. Δολιανά, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο εκλιπών, είχε σπουδάσει χημικός μηχανικός και για αρκετά χρόνια ασκούσε επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χώρο των γραφικών τεχνών και έντυπων  εκδόσεων.

Ο Γιώργος, που έφυγε νωρίς, αγαπούσε τη γενέτειρα του και τους Αγιασοφίτες  και συνέδραμε με αρκετούς τρόπους τις αρχές του τόπου μας, μέσα από τον εργασιακό του χώρο. Την αγάπη του αυτή, μπορεί να βεβαιώσει όποιος τον συναντούσε και τον γνώριζε καλά.

Εκφράζουμε τη λύπη μας στους οικείους και τους λοιπούς συγγενείς. Η μνήμη του ας είναι αιώνια.

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Αγαπητέ συγχωριανέ συμμαθητή και φίλε Γιώργο, μετά από πολλά χρόνια αξιωθήκαμε εδώ και μερικούς μήνες να μιλήσουμε τηλεφωνικώς, χάρηκα πολύ κι εσύ το ίδιο και υποσχεθήκαμε πως θα επικοινωνούμε πιο τακτικά, δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη έμαθα τα άσχημα νέα, σου εύχομαι καλό σου ταξίδι.
    Ο Μεγαλοδύναμος να ανάπαυση την ψυχούλα σου.
    Στους οικείους σου, εκ μέρος της οικογένειας μου εύχομαι, θερμά συλλυπητήρια.
    Καλό σου ταξίδι αγαπητέ μου φίλε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.