Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Σάββας

Οι παλιοί ΑγιαΣοφίτες, τον έφερναν για καιρό (ακόμα και τώρα) ως παράδειγμα: « μοιάζεις σαν το Σάββα » έτσι χαρακτηριστικά έλεγαν.

Ορμώμενος από την περιοχή της Αργολίδος, όπου και η καταγωγή του, έφτανε στο χωριό μας, κινούμενος με το τρένο, κηρύττοντας με δημόσιο λόγο, αμφιβόλου όμως εγκυρότητας, για πολιτική, οικονομία, οικογένεια και άλλα προβλήματα της κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Και με αυτόν οι παλιοί ΑγιαΣοφίτες περνούσαν ευχάριστα την ώρα τους, αντικρίζοντάς τον, απορώντας με το ιδιόρρυθμο παράστημα και την ενδυμασία του, ρωτώντας τον και ακούγοντάς τον.

Στη φωτογραφία διακρίνεται με γνωστό ΑγιαΣοφίτη (δεν χρειάζονται συστάσεις) ο οποίος αν και δεν είχε σπουδάσει σε πανεπιστήμιο, ήταν ο μετρ επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του τόπου μας και ως εκ τούτου, πάντα καλοδέχονταν με ευγενικό τρόπο τους ξένους στον χωριό.

Όμορφες στιγμές απ΄ την παλιά ΑγιαΣοφιά…!

2

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.