Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πασχαλιές …

Εκεί που κάποτε  χτυπούσε η καρδιά του χωριού, εκεί που οι φωνές τα γέλια και η βουή των μαθητών, έσειαν από άκρη σε άκρη όλο το χωριό, γεμίζοντας με αισιοδοξία και όνειρα τους κατοίκους, εκεί σε αυτό το μέρος, σήμερα επικρατεί απόλυτη σιωπή.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς !

Πάντως, οι ανθισμένες πασχαλιές, τα λευκά κρίνα και οι αγριοκαστανιές που φύτεψαν κάποτε τα παιδιά, προσπαθούν με την ομορφάδα τους να ευχαριστήσουν τον επισκέπτη, έστω τις λίγες ξέγνοιαστες στιγμές που θα περάσει εκεί, συλλογιζόμενος.

Το ίδιο κι ένας μικρός τσαλαπετεινός.

Με το που έτριξε η βαριά αυλόπορτα του Σχολείου, φτερούγισε από τη γης, τραμπαλίζοντας σαν πεταλούδα και στάθηκε στο κλαδί ενός πεύκου. Μας καλοκοίταξε και φτερουγίζοντας ξανά, χάθηκε προς τα Πετράλωνα, τιτιβίζοντας χαρούμενα …!

1

3

4

2

7

5

…φτερούγισε από τη γης, τραμπαλίζοντας σαν πεταλούδα και στάθηκε στο κλαδί ενός πεύκου. Μας καλοκοίταξε και φτερουγίζοντας ξανά,  χάθηκε προς τα Πετράλωνα, τιτιβίζοντας χαρούμενα …!

6

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.