Η εκδρομή μας

Σαν ένας Κυριακάτικος περίπατος, με έντονα στοιχεία οικογενειακού χαρακτήρα, έμοιαζε η εκδρομή μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου, σε ένα από τα τρία (3) πιο όμορφα σπήλαια στον κόσμο, στα Σπήλαια του Διρού.

Το κουβεντολόι, μαζί με τα γέλια, τα αστεία και τα πειράγματα που επικράτησαν μέσα στο λεωφορείο, αλλά και κατά το καφεδάκι στο Γύθειο και το φαγητό στη Αρεόπολη, ενίσχυσαν αυτό που συνήθως λείπει σήμερα από τις μικρές κοινωνίες. Το αίσθημα αγάπης, την επικοινωνία και την αλληλεγγύη των ΑγιαΣοφιτών που συμμετείχαν. Ότι καλύτερο για τον τόπο μας….!!!

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, αλλά και οι συμμετέχοντες, ευχαριστούν τον Τάσο Ρούτση και τον Χρήστο Λαμπίρη, ΑγιαΣοφιτάκια που εργάζονται στο ΚΤΕΛ, οι οποίοι κατέβαλαν τα έξοδα της μεταφοράς των εκδρομέων (διάθεση τουριστικού λεωφορείου), ενώ ο Σύλλογος, με τη σειρά του, προσέφερε τους καφέδες στο Γύθειο και τα ποτά κατά το φαγητό στην Αρεόπολη.

Μπράβο και στους ανθρώπους του Συλλόγου, που προγραμμάτισαν την παραπάνω εκδήλωση, η οποία σημείωσε απόλυτη επιτυχία, αφού σε αυτή συμμετείχαν 50 σχεδόν άτομα, επί το πλείστον νέοι άνθρωποι και παιδιά.

Ευχόμεθα πάντα επιτυχίες, για το καλό του τόπου μας. Άϊντε και «Καλή ΑγιαΣοφιά».

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

ΑΒ

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Σύλλογος. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η εκδρομή μας

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *