Αντάμωμα 2014. Ζωντανές στιγμές.

Το θέαμα ήταν εξαιρετικό στο φωταγωγημένο και κατάμεστο από κόσμο, προαύλιο του Δημ. Σχολείου. Οι ΑγιαΣοφίτες (απόδημοι και ντόπιοι) και άλλοι που αγαπούν τη γενέτειρά μας, διασκέδασαν με την ψυχή τους, με φαγοπότι, χορό και μουσική, στο καλοκαιρινό Αντάμωμα που είχαμε προαναγγείλει το οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, την Παρασκευή (18-7-2014) το βράδυ.

Ο σκοπός του Συλλόγου επιτεύχθηκε. Ψυχαγωγία, τόνωση επικοινωνίας, οικονομικό όφελος, προβολή του χωριού μας.  Στην καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά, δώρα προσέφεραν οι Αφοι Λαμπίρη (αξίας 300,00 €), Παναγιώτης Δοάνης (μια γίδα), Σπύρος Κοσκινάς (μία γίδα), Μαρία Μπακιρτζή (δύο διανυκτερεύσεις σε ξενώνα στη Αράχωβα Λακωνίας),  Δήμητρα Ρούνη και αρκετοί άλλοι. Επίσης αρκετοί προσέφεραν σημαντική βοήθεια με υπερπροσφορά στην αγορά λαχνών (Βας. Λαμπίρης από Άστρος), αλλά και στην προμήθεια δωρεάν κρεάτων (Γεώργιος Κ. Λαγοπάτης).

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους παραβρέθηκαν, αλλά και σε όσους ήθελαν να παραβρεθούν (στηρίζοντας το Σύλλογο), αλλά λόγοι ανωτέρας βίας τους ανάγκασαν να μην είναι μαζί μας.

Κι εμείς όμως με τη σειρά μας, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο  για την παραπάνω και τόσες άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνει, οι οποίες κρατάνε το χωριό μας «ζωντανό».

Περισσότερα στις φωτογραφίες και ακόμα περισσότερα στο βίντεο  που ακολουθεί

222333444555666777888999

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Σύλλογος. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *