Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αρίστευσε στο Πτυχίο της

Την Τετάρτη 16-7-2014 το πρωί, σε αίθουσα των Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, μετά από την καθιερωμένη τελετή (ορκωμοσία κ.λ.π.), έλαβε το πτυχίο της, ως απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, η Όλγα Βασ. Ταμπουρατζή, κόρη της Δήμητρας Χασάπη (ΑγιαΣοφίτισσας) και εγγονή του αείμνηστου γερο Βαγγέλη Χασάπη, η οποία αποφοίτησε από την παραπάνω Σχολή των Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

Μάλιστα ως πρώτη στη βαθμολογία και εξαιτίας της αριστείας που έλαβε γι αυτό, ανέλαβε και το βαρύ καθήκον της εκφώνησης του όρκου κατά την παραπάνω τελετή. Μεγάλη τιμή για την ίδια και τους οικείους της. Για μια ακόμα φορά ένα ΑγιαΣοφιτόπουλο αρίστευσε στην πολύχρονη και πολύμοχθη προσπάθειά του για να καταστεί ένα μορφωμένο άτομο στην κοινωνία, με εξειδικευμένες επαγγελματικές γνώσεις.

Ευχόμαστε συγχαρητήρια στην ίδια και στο οικογενειακό της περιβάλλον και καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

ββγγ

δδ

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ , μέσα από την καρδιά μου, στον Σύλλογο για τα θερμά τους συγχαρητήρια. Εύχομαι σε όλους υγεία και οτι επιθυμεί ο καθένας προσωπικά. Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και σε όλους τους συγγενείς μου για την στήριξη και την αγάπη τους. Χαίρομαι που έχω ρίζες από το πιο όμορφο χωριό!!!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.