Η ομάδα του “The North Kynouria Save Lives Project” στο χωριό μας .
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή από τους κατοίκους της Αγίας Σοφίας,κατά την επίσκεψη της ομάδας του “The North Kynouria Save Lives Project” στην κοινότητά μας. Την Παρασκευή 25,το Σάββατο 26 καθώς και την Πέμπτη 31 Ιουλίου,ο ιατρός Κων/νος Βέμμος μαζί με την ομάδα του,επίσης ιατρό Γεωργία Δούλου και την νοσηλεύτρια Κων/να Βεκιάρη , επισκέφτηκαν την κοινότητά μας προκειμένου να εξετάσουν τους κατοίκους και όχι μόνο.
Οι κάτοικοι στο άκουσμα της επίσκεψης της ομάδας στο αγροτικό ιατρείο της κοινότητάς μας , που στόχο έχει την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων ,συμμετείχαν πρόθυμα και είχαν την ευκαιρία να κάνουν εντελώς δωρεάν ένα πλήθος εξετάσεων(αιματολογικές , καρδιογράφημα,υπέρηχο καρδιάς, αρτηριακή πίεση, κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα ,παρακολούθηση των αγγείων των ματιών κ.α),σχεδόν στο σπίτι τους.Οι επιστήμονες συγκεκριμένης ομάδας με χαμόγελο, κατανόηση και φιλική διάθεση, εξέτασαν τους συμμετέχοντες και ανάλογα με τα ευρήματα τους έδωσαν και συγκεκριμένες οδηγίες και συμβουλές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Κωνσταντίνο Βέμμο και την ομάδα του εκ μέρους όλων των κατοίκων και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί. Σπανίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες και προσπάθειες ειδικά στην περιφέρεια και τα μικρά χωριά.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρό κ. ΒΕΜΜΟ Κωνσταντίνο και στις κυρίες που στελεχώνουν την παραπάνω ομάδα για τη σημαντική τους προσφορά στους εξεταζόμενους.
Με ευγένεια, με καλοσύνη και με χαμόγελο, μας εξέτασαν λεπτομερώς, και μας παρείχαν σημαντικές συμβουλές για την υγεία μας.
Το ίδιο ευχαριστώ, εκφράζω και σε αυτούς που διοργάνωσαν και διευκόλυναν την παραπάνω επίσκεψη.