Απόκριες στην Αγία Σοφία

Εικόνες σπάνιες, αξιοζήλευτες και περιζήτητες, βίωσαν την Κυριακή το βράδυ, οι ντόπιοι και οι επισκέπτες στο μικρό – όμορφο  χωριό, με το μεγάλο όνομα.

Οι φλόγες του «Καλολόγου» που ξεπηδούσαν αρκετά μέτρα ψηλά, φώτιζαν δεκάδες χαρούμενα πρόσωπα στο προαύλιο του Σχολείου και στην αίθουσα, που είχε γεμίσει ασφυκτικά από πολύ νωρίς.

Ο χορός και το τραγούδι από τη ζωντανή ορχήστρα του Δ. Ροζή, απογείωσε το κέφι των επισκεπτών στο κατακόρυφο.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γέμισε τις ψυχές των ΑγιαΣοφιτών με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου τους.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου, ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες, ιδιαιτέρως δε, τα παιδιά του χωριού (Χρήστο, Βασίλη, Γιάννη, Φίλιππο, Τάσσο, Δημήτρη) που συγκέντρωσαν και κουβάλησαν καυσόξυλα, τους Αφους ΠΟΡΤΙΑ για την προσφορά των αρνιών, όλους τους δωρητές της Λαχειοφόρου αγοράς, αλλά και τον Περικλή Παν. ΣΙΑΒΕΛΗ και τους άλλους συνιδιοκτήτες του QUNTRY INN (εστιατόριο στην Τρίπολη) για την προσφορά της ζωντανής μουσικής (Ορχήστρα κ. ΡΟΖΗ) και των λοιπών ειδών…!!!

Κι όλοι εμείς, ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Δ. Σ. του Συλλόγου μας, που αναπολώντας το όμορφο παρελθόν του τόπου μας, …… την παράδοση, προσπαθούν μέσα από αυτή και άλλες εκδηλώσεις να την κρατήσουν ζωντανή.

Καλή Σαρακοστή.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Σύλλογος. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *