Νέο Δ. Σ. στον Σύλλογο ΑγιαΣοφιτών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε, στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑγιαΣοφιτών, κατά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν σήμερα (28 Μαΐου 2017). Συγκινητική και άκρως σημαδιακή ήταν η προσέλευση των ΑγιαΣοφιτών, oι οποίοι κατ΄ αυτόν τον τρόπο έδειξαν ότι εμπιστεύονται τον θεσμό του Πολιτιστικού Συλλόγου και ότι νοιάζονται για το μέλλον του τόπου τους.

Η στελέχωση μαζί με τους αναπληρωματικούς, έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κων/νος Ι. ΦΑΡΜΑΣΩΝΗΣ (Πρόεδρος)

Βασίλειος Δ. ΤΑΛΑΓΑΝΗΣ

Ιωάννης Π. ΣΙΑΒΕΛΗΣ

Αθανάσιος Ε. ΧΑΣΑΠΗΣ

Φίλιππος Κ. ΛΑΜΠΙΡΗΣ

Γεώργιος Αντ. ΣΙΑΒΕΛΗΣ

Γεώργιος Κ. ΛΑΜΠΙΡΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μαρία Π. ΜΠΟΥΚΑ

Ευάγελος Ι. ΦΑΡΜΑΣΩΝΗΣ

Δημήτριος Α. ΑΣΚΟΥΝΗΣ

1

5

6

Οι εκλογές διεξήχθησαν στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, το στολίδι του χωριού μας,  το οποίο έχει ανασκευάσει ολοκληρωτικά ο Σύλλογος και το χρησιμοποιεί ως έδρα του και ως χώρο για την τέλεση των περισσότερων εκδηλώσεων.

2

3

4

7

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Σύλλογος. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

2 σχόλια στο άρθρο “Νέο Δ. Σ. στον Σύλλογο ΑγιαΣοφιτών

 1. Εκ μέρους και των υπολοίπων μελών που εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή σας στις εκλογές και για το ότι, μας επιλέξατε ως μέλη του νέου Δ. Σ. του Συλλόγου μας. Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί ηθική στήριξη για μας προσωπικά, αλλά και για το θεσμό του Συλλόγου. Ταυτοχρόνως να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους απόδημους ΑγιαΣοφίτες, οι οποίοι τόσο καιρό με πάμπολλες ενέργειές τους στηρίζουν το Σύλλογο του χωριού μας και θα ήθελαν να είναι παρόντες στις εκλογές, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας τους εμποδίζουν να εκπληρώσουν την παραπάνω τους επιθυμία.
  Να συνεχίσω τις ευχαριστίες μας και προς τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, που πρωτοστατούντος του Προέδρου του, Παναγιώτη Ι. Λυμπέρη, προσέφεραν σημαντικό εξωραϊστικό, επικοινωνιακό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό έργο στον τόπο μας (κατασκευή κουζίνας, στεγάστρου στην είσοδο του Σχολείου, χαλικόστρωση προαυλίου, Αποκριάτικοι χοροί, εκδρομές, ανταμώματα, ημερολόγια και άλλες πολλές εκδηλώσεις).
  Δηλώνουμε όλοι μας, ότι θα συνεχίσουμε το παραπάνω έργο, παρά τα οικονομικά και άλλα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως Σύλλογος, καταβάλλοντας κάθε ανθρώπινη προσπάθεια στα πλαίσια του δυνατού, προς όφελος της αξιαγάπητης γενέτειρας μας, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα και ένα όνειρο των παλιών ΑγιαΣοφιτών. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε τη συνδρομή σας.
  Δύο είναι οι μαγικές λέξεις, το νόημα των οποίων πρέπει να εφαρμόσουμε, για να τα καταφέρουμε. Αγάπη – αλληλεγγύη και προσήλωση – αφοσίωση στο σκοπό, απαλλαγμένοι από εξωτερικούς (κακόβουλους πολλές φορές) ερεθισμούς. Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε ποιοι και γιατί δεν συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, διότι δεν μπορούμε γνωρίζουμε τους λόγους που πράττουν έτσι (οικονομικοί, οικογενειακοί ή άλλοι λόγοι)και στο κάτω κάτω δικαίωμα έχουν να το πράττουν. Ο σκοπός μας είναι τι έχουμε ταχθεί να κάνουμε και κάνουμε εμείς, ως μέλη του Συλλόγου και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι, που πολλές φορές ορισμένοι (ευτυχώς λίγοι), είναι τόσο θρασείς, ώστε δεν φθάνει που δεν συμμετέχουν, αλλά προβαίνουν και σε ενέργειες για να καταρρακώσουν το ηθικό των πιστών μελών του Συλλόγου.
  Ο Σύλλογός μας έχει προσφέρει και θα προσφέρει πολλά στον τόπο μας, ειδικά σε αυτή την περίοδο που καταργήθηκαν οι Κοινότητες, στέρεψαν τα κονδύλια για τα χωριά και η πατρίδα μας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η κοινωνική συνοχή και μόνο που επιτελεί, με όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις, είναι αρκετή. Αν εκλείψει, η κατάσταση θα γίνει πολύ άσχημη και θα ταυτιστεί με ότι έλεγε ο Oscar Levant «Η ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις, αλλά κάτι που θυμάσαι».
  Ας μην μείνουμε αδρανείς, όσοι ειδικά αγαπούμε το χωριό μας. Ας θυμηθούμε τα λόγια του ποιητή Γεώργιου Σεφέρη «Τίποτα δεν είναι πιο πικρό, απ΄το να μένεις στον τόπο σου και να νοσταλγείς τον τόπο σου»

 2. Ως απερχόμενος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιασοφιτών Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγιασοφίτες που ζουν εντός και εκτός της πατρίδας μας για την στήριξη τους σε αυτό το σημαντικό έργο που μας είχε ανατεθεί , το συμβούλιο του Συλλόγου και συγκεκριμένα τον Άγγελο Μπόρα , τον Γιάννη Σιαβελή, τον Δημήτριο Ασκούνη και τον Τάσο Ρούτση , τον πρόεδρο του Τ.Δ. μας Χρήστο Ταλαγάνη καθώς και τα παιδιά του χωρίου μας για την πολύτιμη βοήθεια τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το κέντρο Country Inn και το κρεοπωλείο τον Αφοί Πορτιά στην Αθήνα για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε τα έθιμα του χωριού μας.
  Με εκτίμηση
  Παναγιώτης Λυμπέρης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *