Έκδοση Ημερολογίου από το Σύλλογό μας

Ένα πολύ όμορφο 13σέλιδο ημερολόγιο τοίχου για το έτος 2018, κυκλοφόρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση, την προβολή του χωριού μας και την ενίσχυση του φιλόπατρου αισθήματος.

Το ημερολόγιο φιλοτέχνησε και τύπωσε (μετά από φωτογραφίες που παρέλαβε από το Σύλλογο), ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Παν. Ρούνης, ο οποίος διατηρεί ανάλογο κατάστημα στην οδό Αταλάντης στην Τρίπολη, προσφέροντας μάλιστα σημαντική έκπτωση στην παραπάνω εργασία.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Το ημερολόγιο κοστίζει 8,00 € και έχει ως θεματολόγιο τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και σκηνές από την εκκλησιαστική και καθημερινή ζωή του χωριού.

Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στο καφενείο του χωριού, καθώς και κατά την τελετή της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00.

Σε ορισμένους απόδημους του εξωτερικού (που παγίως επιθυμούν την αποστολή του), το έχουμε στείλει ταχυδρομικώς, ώστε να αποτελεί γι αυτούς ένα κειμήλιο κι ένα ενθύμιο από τη μακρινή και όμορφη γενέτειρά τους.

Επίσης, όσοι άλλοι θέλουν να το προμηθευτούν, ας επικοινωνήσουν με οιονδήποτε τρόπο μαζί μας, ώστε να τους το στείλουμε.

Ημερολόγιο 2018

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Σύλλογος. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *