Πρόσκληση σε εκδήλωση επετείου Ιεροσύνης.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ενοριακού μας ναού (Αγίας Σοφίας), προσκαλεί τους πιστούς, να παραβρεθούν στην λιτή, αλλά ουσιαστικού περιεχομένου μικρή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (Κυριακή της Ορθοδοξίας) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Κυνουρίας, κατά την οποία, θα τιμηθεί ο Εφημέριος του χωριού μας, Ιερέας Κων/νος Φιλίππου Λαμπίρης, για την επί σαράντα (40) ετών αδιάλειπτη παρουσία του εις το Ιερό Θυσιαστήριο και την μείζονα πνευματική και κοινωνική προσφορά του, εις την ενορία της Αγίας Σοφίας Κυνουρίας.

Κατά την παραπάνω τελετή, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τοπικούς φορείς κ.α., θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας, αναμνηστικών δώρων κ.λ.π.

Παρακαλούμε τους ευσεβείς προσκυνητές, να παραβρεθούν στην εκδήλωση, ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους το παραπάνω γεγονός και τον Εφημέριο του χωριού μας.

Α

Β

Γ

Δ

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Εκκλησία. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρόσκληση σε εκδήλωση επετείου Ιεροσύνης.

  1. Έτη πολλά και ευλογημένα ΠαπαΚώστα. Πάντα άξιος.Να εξακολουθείς να δείχνεις και σε μας το δρόμο της ταπεινοφροσύνης, της αγάπης ,της σεμνότητας, και τόσων άλλων αρετών που σας διακρίνουν.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *