Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Έκδοση Ημερολογίων

«Παρατήρησε προσεκτικά και σκέψου καλά, πριν απελευθερώσεις το κλείστρο. Η ψυχή και το μυαλό, είναι ο πραγματικός φακός της κάμερας»   Yousuf  Karsh

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση του αισθήματος της αγάπης και της νοσταλγίας για τον τόπο μας, αλλά και για την οικονομική του ενίσχυση, κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο 13σέλιδο Ημερολόγιο τοίχου, εν όψει του ερχομού του νέου έτους.

Το ημερολόγιο κοστίζει 8,00 € και έχει ως θεματολόγιο τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και σκηνές από την καθημερινή ζωή του χωριού μας.

Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν, μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας, ή και στο καφενείο του χωριού.

Σε ορισμένους απόδημους του εξωτερικού (που επιθυμούν την αποστολή του), θα το αποστείλουμε ταχυδρομικώς.

Επίσης, όσοι άλλοι θέλουν να το προμηθευτούν, ας επικοινωνήσουν με οιονδήποτε τρόπο μαζί μας, ώστε να τους το παραδώσουμε εάν διαμένουν στην περιοχή μας, ή να τους το αποστείλουμε ταχυδρομικώς, εάν διαμένουν σε άλλη πόλη.

1

 

3 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
    • Thank you for your interest and kind support!
      Unfortunately we do not have available 2021 calendars.
      Our warmest wishes for a happy new year!

  • Ζητούμε συγνώμη σε όσους προμηθεύτηκαν το φετινό ημερολόγιο, διότι λόγω γραφιστικού λάθους, οι ημεροχρονολογίες του μήνα Μαρτίου έχουν τυπωθεί λανθασμένα. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.