Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Αντάμωμα Αγιασοφιτών 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγιασοφιτών, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυσή του, των δύο δύσκολων χρόνων της πανδημίας του κορονοϊού όπου αναγκαστικά περιορίστηκαν οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας, σας προσκαλεί στο Αντάμωμα Αγιασοφιτών 2022 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 20:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας. Η παρουσία όλων σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναβρεθούμε από κοντά μετά από καιρό να ανταλλάξουμε νέα-απόψεις να συζητήσουμε και πάνω από όλα να διασκεδάσουμε.

Ο σύλλογός μας στα 30 χρόνια που πέρασαν από την ίδρυσή του έχει να επιδείξει αξιομνημόνευτη πολιτιστική, εξωραϊστική και φιλανθρωπική δράση.
Ήταν πάντα παράδειγμα προς μίμηση σε άλλους πολιτιστικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής που παρά τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού μας οι δραστηριότητές του ήταν πάντα έντονες.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια αλλά και στους συγχωριανούς μας εντός και εκτός Ελλάδας που ήταν πάντα δίπλα στον Πολιτιστικό Σύλλογο και στο χωριό μας γενικότερα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της παραπάνω εκδήλωσης θα υπάρξουν σε νεότερη ανάρτηση.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στον αριθμό: 6972234577 και στο mail: agiasofia1992@gmail.com

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Καλή μας αντάμωση! Με το καλό να βρεθούμε το καλοκαίρι στο υπέροχο χωριό μας!!!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.