Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Συγκέντρωση νερού και τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς.

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ,η τοπική κοινότητα Αγίας Σοφίας κατάφερε και συγκέντρωσε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα νερών, τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Οι λιγοστοί κάτοικοι της κοινότητας ,ο πολιτιστικός σύλλογος, η εκκλησιαστική επιτροπή αλλά και απόδημοι Αγιασοφίτες εντός Ελλάδος, ξεπερνώντας το σοκ που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά στο χωριό μας και συν αισθανόμενοι την ανάγκη των κατοίκων του θεσσαλικού κάμπου για βοήθεια,έδωσαν από το υστέρημα τους και συγκεντρώθηκαν άμεσα πανω απο 90 εξάδες νερού, κούτες με γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρια, ζάχαρη, καφέδες, μπισκότα, κονσέρβες, υπνόσακοι, λάδι, παπλώματα κ.α.

Τα τρόφιμα συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο που μας παραχώρησε ο συγχωριανός μας Βασίλειος Ταλαγάνης και αφού φορτώθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα που είχαν συγκεντρωθεί στο Άστρος ήδη έχουν φτάσει στον Δήμο Παλαμά του νομού Καρδίτσας όπου και ήταν ο προορισμός τους.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει δεύτερη προσπάθεια συλλογής τροφίμων και κυρίως νερού από τον δήμο μας και την κοινότητα.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.