Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Επιστροφή Ειδικού Τέλους Α. Π. Ε.

Χαρούμενοι ήταν οι συγχωριανοί μας ανοίγοντας τους τελευταίους λογαριασμούς της ΔΕΗ, καθώς διαπίστωσαν πως έχει πιστωθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ, η επιστροφή του ειδικού τέλους ΑΠΕ που αναλογεί στο χωριό μας από το αιολικό πάρκο στην «Μπαστούνα».Πρόκειται για το 1% που έχει παρακρατηθεί από το παραπάνω αιολικό πάρκο για την παραγωγή του 2020.

Η απόφαση επιμερισμού των χρημάτων αναρτήθηκε με τον τρίτο οριστικό πίνακα δικαιούχων από τον ΔΕΔΔΗΕ στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 και τα χρήματα πιστώθηκαν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν οι οικιακοί καταναλωτές του χωριού μας, ανάλογα με την κατανάλωση τους, έτυχαν και της ανάλογης επιστροφής χρημάτων πάντα μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Η έκπτωση δεν αφορά το πάγιο, τα δημοτικά τέλη,το τέλος Ερτ ή άλλες χρεώσεις, αλλά μόνο την καθαρή κατανάλωση που είχε ο καθένας.

Άλλοι λιγότερα άλλοι περισσότερα, όλοι οι κάτοικοι όμως πήραν το «δώρο» τους, μιας και διανύουμε γιορτινές μέρες!

Ακολουθεί ο πίνακας με τις οικιακές παροχές που δικαιούνται την έκπτωση.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.