Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγιασοφιτών έκοψε την πίτα του!

Σε μια γεμάτη αίθουσα,ο πολιτιστικός μας σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του,παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κου Γεωργίου Καμπύλη καθώς και των αντιδημάρχων κ.κ. Κων/νου Καμπύλη, Αρετής Μπάρλα και Παναγιώτη Καμπουρολιά.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού μας πατήρ Κων/νος Λαμπίρης , ενώ στην συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σιαβελή Σοφία,ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της κοινότητας απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς προς τους παρευρισκόμενους .

Ακολούθως μοιράστηκαν στον κόσμο μεζέδες,κρασί και αναψυκτικά που συνόδευσαν τις συζητήσεις μεταξύ των μελών,οι οποίες τράβηξαν έως αργά.

Το τυχερό φλουρί καθώς και την δώροεπιταγή που το συνόδευε κέρδισε η κα Μαρία Αργυροπούλου.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους συνέβαλαν σε αυτήν.Το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού είναι στο αποκριάτικο έθιμο του «Καλολόγου» στις 17 Μαρτίου πάλι στην αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολείου!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.