Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Πιο κοντά στο όνειρο!

Ένα όνειρο κάθε κατοίκου του χωριού μας αλλά και όλων όσων το αγαπάνε, μπήκε επιτέλους στην τελική του ευθεία!Το χωριό μας θα αποκτήσει μια όμορφη πλατεία!

Μετά από την πρόταση του προέδρου Χρήστου Δ. Ταλαγάνη και την ομόφωνη αποδοχή της από την λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στις 11 Δεκεμβρίου 2022,το έργο πλησιάζει στην πραγματοποίησή του ! Αφού πέρασε μέσα από πολλές δυσκολίες (πρόβλημα με το κτηματολόγιο, αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο)φτάσαμε στην τελική ευθεία,με την ανακοίνωση σήμερα από τον Δήμαρχο Γεώργιο Καμπύλη,της διακήρυξης του έργου.Απομένει η διαδικασία των προσφορών,το άνοιγμα τους και η έναρξη των εργασιών που προβλέπεται κάπου στον Ιούνιο,αν όλα πάνε καλά!Το έργο αφορά την ανάπλαση της πλατείας του χωριού και την πλακόστρωση κοινοτικών οδών, έχει προϋπολογισμό 49.720,81€ και χρηματοδοτείται από τα ανταποδοτικά τέλη του αιολικού πάρκου της «Μπαστούνας».

Περισσότερες πληροφορίες για όποιον το επιθυμεί στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.voreiakynouria.gov.gr/node/5207

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.