Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Άγιοι Ανάργυροι 2024.

Έναν διαφορετικό εορτασμό είχαμε φέτος, παραμονή και ανήμερα των Αγίων Αναργύρων,στο ομώνυμο εξωκλήσι του χωριού μας.Με κάθε μεγαλοπρέπεια και σεβασμό τιμήσαμε την μνήμη των Αγίων Αναργύρων, όπως γίνεται πάνω από 80 χρόνια αλλά φέτος,λόγω του αιφνίδιου θανάτου του φίλου και συγχωριανού μας Φιλίππου δεν έγινε με παρουσία πολλών πιστών και δεν ακολούθησε πανηγύρι με μουσικά όργανα όπως τις προηγούμενες χρονιές .

Τον εσπερινό και την θεία λειτουργία τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Καρύδης, λόγω της αναρρωτικής άδειας του ιερέα μας πατέρα Κων/νου Λαμπίρη.

Η εκκλησιαστική επιτροπή συνεπικουρούμενη από τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας και λιγοστούς συγχωριανούς, πραγματοποίησε όλες τις προετοιμασίες που ήταν απαραίτητες για τον εορτασμό,όπως καθαρισμούς,άσπρισμα, σημαιοστολισμό και φυσικά το μαγείρεμα του υπέροχου βραστού,το κρέας του οποίου προσέφερε δωρεάν ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Δοάνης.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Αγιασοφίτες και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.Οι Άγιοι Ανάργυροι να είναι βοηθοί μας,να μας χαρίζουν υγεία και του χρόνου να ξανακάνουμε κανονικά πανηγύρι όπως παλιά!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.