Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Φτωχότερο το χωριό μας

Ακόμα πιο φτωχό είναι από σήμερα το χωριό μας καθώς άλλος ένας νέος άνθρωπος απεβίωσε. Έφυγε από κοντά μας και πέταξε για τον παράδεισο η Καλλιόπη Φωτιάδου 46 ετών.

Η Κάλλη όπως ήταν ευρύτερα γνωστή, ήταν ένας άνθρωπος καλοσυνάτος,πρόσχαρος, ευχάριστος και πάντα με το χαμόγελο στο στόμα! Ζούσε αρκετά χρόνια στο χωριό μας, καθώς απαρνήθηκε την πρωτεύουσα , αφήνοντας το θετικό αποτύπωμα της σε αυτό.

Για άλλη μια φορά το μικρό χωριό μας θα αναγκαστεί να διαχειριστεί τον χαμό ενός νέου ανθρώπου και πάλι,μετά τον απροσδόκητο χαμό του Φίλιππα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο 31 Ιουλίου στις 19:00 στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας, ενώ η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 18:30.

Καλό ταξίδι Κάλλη,θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελο σου και την θετική σου αύρα . Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους συγγενείς της.

4 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Καλό ταξίδι Κάλλη, έφυγες νωρίς και άδικα! δυστυχώς όμως οι καλοί άνθρωποι φεύγουν νωρίς. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της, καλό κουράγιο.

  • Ο Θεός να την αναπαύσει! Καλό Παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους της..

  • Συλλυπητήρια!! 😪Δεν έχω λόγια😪Καλό Παράδεισο να έχεις 😪 Θα σε θυμάμαι πάντα 😪

  • Κάλλη μου καλό σου ταξίδι.Νωρίς μας έφυγες.Θα μας λείψουν τα γέλια σου και η ευχάριστη παρουσία σου στο χωριό μας.Ο Θεός να σε αναπαύσει.Καλο Παράδεισο.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.