Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Χαρμόσυνα μηνύματα

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και δύο (2) έργα εξελίσσονται τούτη την περίοδο στον τόπο μας. Η κατασκευή της βοηθητικής αίθουσας της Εκκλησίας μας, που εκ του αποτελέσματος πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα και η τσιμεντόστρωση του δρόμου πίσω απ΄ το Κοινοτικό Γραφείο (περατώθηκε προσφάτως), με την οποία ολοκληρώθηκε η κατασκευή της περιφερειακής οδού από το Κοιν. Γραφείο – Δημ. Σχολείο – Πετράλωνα – Σιαβελιάνικα.

Κι όλα αυτά, ενώ τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια έχουν ανάψει στην Πλατεία του χωριού, στολίζοντας το πανύψηλο έλατο και τον περιβάλλοντα χώρο, εντείνοντας ταυτόχρονα το εορταστικό κλίμα και προσδίδοντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας για τον καθένα μας.

Κάποτε το τελευταίο δεν είχε ανάγκη μηχανικής (ή μάλλον ηλεκτρονικής) υποστήριξης για να διατηρηθεί. Έφταναν μόνο οι αγνές σχέσεις των ανθρώπων, η «ζεστασιά» που έκρυβαν στην ψυχή τους κι ύστερα τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, το χοιρινό, τα λουκάνικα, το Χριστόψωμο, τα κατάμεστα από πελάτες καφενεία του χωριού, τα κάλαντα των παιδιών και κείνη η γλυκιά πολυήμερη προσμονή της Άγιας νύχτας των Χριστουγέννων. Ολόκληρη η οικογένεια απ΄τα άγρια χαράματα στην Εκκλησιά.

Σας περιμένουμε και φέτος στο χωριό μας, να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων. Το χει ανάγκη ο τόπος μας, προπάντων όμως …η ψυχή μας.

2 πλατεία3 αίθουσα4 αίθουσα5 αίθουσα6 εργάτες7 αίθουσα8 Γραφείο9 όπισθεν10 Πετράλωνα11 Περιφερειακή

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.