Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εορτή της Αγίας Σοφίας

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, εορτή της Αγίας Σοφίας, μετά των τριών θυγατέρων αυτής: Πίστης, Αγάπης και Ελπίδος, εορτάζει ο ομώνυμος Ενοριακός Ναός της Αγίας Σοφίας Κυνουρίας. Το βράδυ της παραμονής, Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη θα τελεστεί Εσπερινός και την επομένη Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη μνήμη των Αγίων και αμέσως μετά τον Εσπερινό, να απολαύσετε, σε ένα όμορφο περιβάλλον, νόστιμα ψητά (γουρουνόπουλα,  γκιόσες κ.α.), υπό τη συνοδεία παραδοσιακής λαϊκής και δημοτικής μουσικής, με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ του Ιερού Ναού, για την αποπεράτωση έργων (καλλωπισμού, βοηθητικών χώρων κ.α.)  που έχουν ξεκινήσει στον περιβάλλοντα χώρο.

Από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

πρόσοψη ναού

1 Εκκλησία

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Μην ξεχάσετε να χορέψτε και για μένα. Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι. Λόγω των εκλογών της Κυριακής δεν μπορούμε να πάρουμε άδεια.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.