Πήρε το Πτυχίο της

Η ημέρα που ξημέρωσε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, ήταν ιδιαίτερα όμορφη για πολλούς.

Απ΄όσο όμως γνωρίζουμε, περισσότερο όμορφη απ΄όλους (και θα τη θυμάται για πάντα, αποτελώντας ορόσημο για τη ζωή της), ήταν και για την Αναστασία Κων. Φαρμασώνη, αφού την ημέρα αυτή, επιβραβεύθηκε ο μόχθος που κατέβαλλε για 16 χρόνια, δύσκολου μαθητικού βίου.

Περί την 15.00 ώρα, στην αίθουσα της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου των Πατρών, μετά από μια λιτή τελετή, έλαβε το Πτυχίο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, από τον Πρόεδρο του ομώνυμου Τμήματος, Καθηγητή Οικονομολόγο, κ. Μιχαήλ Ντεμούση.

Αρκετοί ήταν οι συμφοιτητές της, φίλοι και συγγενείς που παραβρέθηκαν στην παραπάνω τελετή για να μοιραστούν τη χαρά της οικογένειας, που εκδηλώθηκε μέσα σε ένα έντονο, συγκινησιακά, κλίμα.

Η συνέχεια δόθηκε σε παραδοσιακό «κουτούκι», στην όμορφη Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ένα ακόμα ΑγιαΣοφιτάκι αρίστευσε, γι αυτό εκφράζουμε και μεις τα συγχαρητήριά μας  και ευχόμεθα Καλή σταδιοδρομία.

2

3

4

5

6

7

8

8α

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

5 thoughts on “Πήρε το Πτυχίο της”

  1. Συγχαρητήρια Αναστασία! καλή Σταδιοδρομία!

  2. Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιασοφιτών θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στην όμορφη μας Αναστασία για την απόκτηση του πτυχίου της. Είς ανώτερα!

  3. Αναστασία μας θερμά συγχαρητήρια .Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο.

  4. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για τις όμορφες ευχές σας! Εύχομαι με τη σειρά μου καλές γιορτές, με υγεία και πολλά χαμόγελα!

  5. Συγχαρητήρια! Είμαστε περήφανοι για σένα και για ότι έχεις καταφέρει με τόσο κόπο και δουλειά. Ευχόμαστε να έχεις πάντα τις επιτυχίες που αξίζεις.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *