Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εκδρομή του Συλλόγου μας.

Εκδρομή στα Σπήλαια του Διρού και στο Γύθειο, προγραμματίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, την Κυριακή 28-8-2016.

Το εισιτήριο στο λεωφορείο παρέχεται δωρεάν και η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί την 06.30  ώρα το πρωί από την πλατεία του χωριού μας. Το λεωφορείο, μετά την αναχώρησή του, θα διέλθει και από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη. Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή κ.λ.π., στο Δ. Σ. του Συλλόγου μας.

Οι εκδρομές, αποτελούσαν αναπόσπαστη δραστηριότητα των Αρχών του τόπου μας (Εκκλησίας, Προέδρου Κοινότητας, Δάσκαλου, Συλλόγου), για λόγους όχι μόνο ψυχαγωγίας, αλλά εκπαιδευτικούς και επικοινωνιακούς.

Προς απόδειξη, παραθέτουμε στο τέλος μία φωτογραφία, που απεικονίζει εκδρομή των κατοίκων του χωριού μας στην Ι. Μ. Μαλεβής το έτος 1964, την οποία είχε οργανώσει ο αείμνηστος εφημέριος του χωριού μας, παπαΓιώργης Λαμπίρης.

Και με αυτόν λοιπόν τον τρόπο (εκδρομές) φρόντιζαν οι ηγήτορες του τόπου μας, για την διαπαιδαγώγηση των κατοίκων του χωριού μας.

2

3

4

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.