Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Η Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας

Μέσα στο έντονα χειμωνιάτικο και παγερό σκηνικό της εποχής, η τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, που έγινε την 08 Ιανουαρίου στο Δημ. Σχολείο του χωριού, ήταν ότι έπρεπε για να «ζεστάνει» τις καρδιές των ΑγιαΣοφιτών και να αναπτερώσει τις ελπίδες μικρών και μεγάλων, για το μέλλον του τόπου μας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας παπαΚώστας Λαμπίρης, συνεπικουρούμενος και από τον Ιερέα Αναστάσιο Καρρά (ΑγιαΣοφίτη γαμβρό), ο οποίος όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό, συνδράμει τον Εφημέριό μας στα καθήκοντά του και τον ευχαριστούμε γι αυτό.

Οι παρευρισκόμενοι, ηλικιωμένοι ΑγιαΣοφίτες, νέοι και παιδιά, αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους για το νέο έτος, αστειεύτηκαν, επικοινώνησαν, αναθέρμαναν τις σχέσεις τους….., παράγοντες σπουδαίοι για την ζωντάνια και πρόοδο του τόπου μας. Και όχι μόνο, αλλά προμηθεύτηκαν και το ημερολόγιο του Συλλόγου μας για το 2017, με πανέμορφες φωτογραφίες.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου πάλι μαζί. Και να μην ξεχάσουμε τον Αποκριάτικο Χορό του Συλλόγου μας, μαζί με το έθιμο του «Καλολόγου», τη δεύτερη Κυριακή της Αποκριάς.

Καλή Χρονιά σε όλους, ιδιαιτέρως και σε κείνους που τέτοιες στιγμές λαχταράνε να είναι μαζί μας, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας τους αναγκάζουν να μην μπορούν.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

3 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους.
    Συγχαρητήρια για την ωραία διοργάνωση.

  • Κατά πρώτον, αν και λίγο αργά, να σας ευχηθώ χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 2017 και να σας ευχαριστήσω για το ωραίο ημερολόγιο με τα χιονισμένα τοπία του χωριού μας, που με έφεραν πίσω πάνω από 60 χρόνια που τα ζούσα κι εγώ. Σας εύχομαι υγεία και να συνεχίσετε το έργο που έχετε αρχίσει και να μας στέλνετε παλιές και νέες αναμνήσεις από το Χωριουδάκι μας. Σας ευχαριστώ. Ρουνης Ιωάννης από τη μακρινή Αυστραλία.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.