Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Δημοτικές Εκλογές 18-5-2014

Tέσσερις  (4) νέοι άνθρωποι από το χωριό μας, ο Χρήστος Δ. Ταλαγάνης που συμμετέχει στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου: Παναγιώτη ΜΑΝΤΑ, ο Ευάγγελος Ι. Φαρμασώνης στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου: Γεωργίου ΔΑΛΙΑΝΗ, η Μαρία Κ. Λαμπίρη στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου: Γεωργίου ΔΑΛΙΑΝΗ και η Κάλλη Κ. Φωτιάδου στο συνδυασμό  του υποψήφιου Δήμαρχου: Παναγιώτη ΑΔΑΜΗ, εκδήλωσαν υποψηφιότητα για Πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Σοφίας, κατά τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Είναι άκρως ευχάριστο, ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός για το μέλλον του τόπου μας, ότι τέσσερα (4) νέα παιδιά, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά (ήδη ο πρώτος διατελεί Πρόεδρος και ο δεύτερος είχε διατελέσει παλιότερα). Παρατηρούμε συμμετοχή και ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου μας και ταυτοχρόνως πρόθεση για επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν στο χωριό μας και όχι αδιαφορία, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα χωριά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και επειδή θα κερδίσει μόνο ένας, ας κερδίσει ο καλύτερος.

Αξιοσημείωτη είναι όμως και η υποψηφιότητα ως  Δημοτικών Συμβούλων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας του Γεωργίου Κ. Λαμπίρη με το συνδυασμό του Παναγιώτη Μαντά, του Αντωνίου Σπ. Σιαβελή με το συνδυασμό του Γεωργίου Δαλιάνη και του Γεωργίου Ανδρέα Σιαβελή με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αδάμη. Καλή επιτυχία και σε αυτούς.

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.