Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Xρήστος και Αγλαΐα

Στην Ελλάδα μας στο λίκνο του πολιτισμού και της σοφίας και προπάντων στη χώρα των γονιών τους, ξεκίνησαν και επίσημα τη νέα τους ζωή, ο Χρήστος και η Αγλαΐα από το Σικάγο των Η.Π.Α.

Ο Χρήστος, γιος του Γεωργίου Σιαβελή από το χωριό μας (και εγγόνι του Αναργυρόγιαννη) και η Αγλαΐα, με καταγωγή από την γειτονική Περδικόβρυση, τέλεσαν το γάμο τους, κατά επιθυμία τους, σε υπαίθριο, οργανωμένο για την περίσταση, χώρο, που βρίσκεται επί της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, το βράδυ του Σαββάτου 18 Αυγούστου, την ώρα που ο ήλιος, κουρασμένος  απ΄ το ολοήμερο ταξίδι του, βυθίζονταν, πίσω τους, αργά και νωχελικά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, ζωγραφίζοντας με μοβ και πορτοκαλί χρώμα τον καθάριο Αττικό ουρανό.

Κατά τις ευχαριστήριες και συγκινητικές ομιλίες, οι οποίες ανάλωσαν αρκετό χρόνο, οι γονείς επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι, πρώτιστο μέλημά τους, κατά την ανατροφή των παιδιών τους δεν ήταν τόσο η εξασφάλιση της οικονομικής αυτοτέλειάς τους, όσο η διατήρηση του θεσμού της οικογένειας και κυρίως η διατήρηση της αγάπης και των ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών, αλλά και η διατήρηση της παράδοσης του Ελληνικού γένους, κάτι που κατάλαβε και ο πιο αδιάφορος καλεσμένος, αντικρίζοντας εκείνη την ημέρα, δύο συγκροτημένες και αγαπημένες οικογένειες. Του γαμπρού και της νύφης.

Ευχόμεθα στους νεόνυμφους «βίον ανθόσπαρτον» και στους γονείς να απολαύσουν τους κόπους τους και να καμαρώνουν ευτυχισμένα τα παιδιά τους για πολλά πολλά χρόνια.

Ήταν ένας γάμος σε έναν πολυτελή  χώρο με όλες τις ανέσεις και χωρίς απολύτως καμία έλλειψη, τον οποίο θα θυμούνται οι καλεσμένοι για όλη τους τη ζωή.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

2

20

21

22

29

30

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.