Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εορτή των Αγίων Αναργύρων

Σημαδιακή, ζωηρή και άκρως συγκινητική, ήταν η προσέλευση των προσκυνητών, ντόπιων και απόδημων ΑγιαΣοφιτών και άλλων από την ευρύτερη περιοχή, που έσπευσαν στο χωριό μας (Αγία Σοφία) για να τιμήσουν την εορτή των Αγίων Αναργύρων, την 1η Νοέμβρη, που τελέστηκε με Εσπερινό, Όρθρο και Θεία Λειτουργία, στο ομώνυμο εξωκλήσι του χωριού μας.

Για άλλη μια φορά οι ΑγιαΣοφίτες, κλέβοντας πολύτιμο χρόνο από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, τίμησαν τους προστάτες Αγίους τους και συνέβαλαν με τη παρουσία τους στην διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας και την μετάδοση αυτής στις νεώτερες γενιές.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το ψητό αρνί, το κρασάκι και άλλα νόστιμα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, έδωσαν ένα χαρούμενο επισφράγισμα στην όμορφη αυτή Θρησκευτική και κοινωνική εκδήλωση, που συμβάλει στην ζωντάνια του τόπου μας.

Χρόνια πολλά.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.