Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εορτή των Αγίων Αναργύρων

Μέσα σε ένα έντονα φθινοπωρινό σκηνικό, εορτάστηκε φέτος η εορτή των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο ξωκλήσι του χωριού μας (Αγία Σοφία) στην οποία συμμετείχαν προσκυνητές και από τη γύρω περιοχή, κυρίως οι πιο παραδοσιακοί και οι πιο φυσιολάτρες, αυτοί δηλαδή που εδώ και χρόνια, δίνουν πνοή και ζωντάνια στον τόπο μας.

Ανήμερα της εορτής και μετά τη Θεία Λειτουργία, το επισφράγισμα δόθηκε στην διπλανή αίθουσα συνεστιάσεων, όπου εκτός απ΄ τα πλούσια εδέσματα, περίσσεψαν το χαμόγελο, το κέφι, η κουβέντα, η επικοινωνία και η «ζεστασιά», αυτά δηλαδή που σήμερα λείπουν από τους περισσότερους.

Χρόνια πολλά, καλό μήνα.

4

2

3

1

5

9

6

7

8

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Αγαπημένοι μου κοντοχωριανοί.Χρόνια πολλά σε όλους, Οι Άγιοι Ανάργυροι να σας χαρίζουν υγεία, να σκέπουν και να προστατεύουν τις οικογένειές σας και ολόκληρο το χωριό.Καλό χειμώνα και του χρόνου με υγεία!!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.