Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου μας

Κάτω απ΄ τις φωτογραφίες των προγόνων μας, των πρώτων στυλοβατών της Αγίας Σοφίας,  στην αίθουσα του Δημ. Σχολείου του χωριού μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, σήμερα (12 Ιανουαρίου 2020), μέσα σε ένα έντονο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, που προκάλεσε η ομιλία του Προέδρου, δίνοντας όλοι υπόσχεση, Πρόεδρος Κοινότητας, Πολιτιστικός Σύλλογος και Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, να εργαστούμε μαζί για την πρόοδο και την ζωντάνια του τόπου μας, όπως άλλωστε επιτάσσει και το βαθύτερο νόημα της εκδήλωσης.  

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εφημέριος του χωριού μας, Ιερεύς Κων/νος Λαμπίρης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του, μεταξύ των άλλων, μετέδωσε στους παρευρισκόμενους το βαθύτερο νόημα της σημερινής εκδήλωσης και ύστερα: α. παρουσίασε το εξωραϊστικό και λοιπό έργο του Συλλόγου κατά το έτος 2019, β. ανέφερε και ευχαρίστησε έναν προς έναν τους δωρητές του Συλλόγου, γ. παρέδωσε εγγράφως σε έκαστο μέλος τον οικονομικό ισολογισμό έτους 2019 και δ. επικεντρώθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύλλογος για την διατήρηση της ζωντάνιας και την πρόοδο του τόπου μας, ζητώντας τη συνδρομή όλων στις παραπάνω προσπάθειες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γεώργιος Καμπύλης, ο Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΗΣ, η κ. Αικατερίνη Αδάμη ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ο πολιτευτής κ. Ιωάννης Κατσίρης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Τάνου ποταμού και Ιεράς Μονής Προδρόμου κ. Χριστόφορος Νικολάου, οι οποίοι εκδήλωσαν το θαυμασμό τους για την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης και δήλωσαν την συμπαράσταση και την υποστήριξή τους στις προσπάθειές μας για την επίτευξη του στόχου μας.

Το φλωρί της Βασιλόπιτας, έτυχε στο Παναγιώτη Σωτηράκο, ΑγιαΣοφίτη που διαμένει στην Κόρινθο, Πολιτικό Μηχανικό, εγγόνι του παπαΣωτηράκου (δείτε εδώ), στον οποίο ευχόμεθα  μια καλότυχη χρονιά.

Ευχαριστούμε τους ανωτέρω, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχόμεθα Χρόνια Πολλά, σε όλους τους απανταχού ευρισκόμενους ΑγιαΣοφίτες.

14

1

2

3

4

5

6

7

8

9

25

26

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

 

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.