Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Καθαρισμός Δημ. Σχολείου

Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου και άλλους ΑγιαΣοφίτες, καθαρίστηκε προσφάτως ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού μας Σχολείου, με αποψίλωση χορταριών, θάμνων, άδειασμα κάδου απορριμμάτων, συλλογή σκουπιδιών κ.α., έτσι ώστε η παραμονή των επισκεπτών, ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, να είναι ευχάριστη και γαλήνια.

Επίσης με μέριμνα του Προέδρου της Κοινότητας, πραγματοποιήθηκε φωταγώγηση του προαύλιου χώρου από ώρα 09.00 έως 24.00, ώστε οι επισκέπτες στο χώρο, μικροί και μεγάλοι, να μπορούν να απολαμβάνουν την παιδική χαρά και το γήπεδο του μπάσκετ.

Το πρώην Δημ. Σχολείο, το στολίδι του χωριού μας, είναι ένας απ΄ τους χώρους όπου χτυπάει ακόμα η καρδιά της Αγίας Σοφίας.

Έχει παραχωρηθεί προς χρήση στον Πολιτιστικό μας Σύλλογο από την πρώην Νομαρχία Αρκαδίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41 του Ν.1566/1985 και έχει ανακαινισθεί σχεδόν ολοκληρωτικά με μέριμνα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου μας και με τη συνδρομή των περισσότερων ΑγιαΣοφιτών, κυρίως των απόδημων του εξωτερικού.

Εκεί τελούνται αρκετές απ΄ τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, εκεί ξυπνούν αναμνήσεις και συναισθήματα, γι΄ αυτό και το διαφυλάττουμε ως κόρη οφθαλμού.

3

4

5

678292-3

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.