Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εορτασμός της προστάτιδας του χωριού μας Αγίας Σοφίας.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης με τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό τελέστηκε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Σοφίας και των Τριών Θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης με αρτοκλασία στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα  Ναό της Αγίας Σοφίας στο χωριό μας.

Χοροστάτησε ο Αρχιμ. Βενέδικτος Καρύδης, ο εφημέριος του χωριού μας Προτοπρ. Κωνσταντίνος Λαμπίρης και άλλοι ιερείς.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Αρκαδίας Κος Βλάσης Κων/νος, Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Κος Καμπύλης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος  Βόρειας Κυνουρίας Κος Κλεώπας Γεώργιος, ο πολιτευτής Κος Κατσίρης Ιωάννης, ο πολιτευτής Κος Γιαννακόπουλος Νικόλαος και πολλοί πιστοί.

Με το πέρας του εσπερινού στον προαύλιο χώρο του ναού παρατέθηκαν εδέσματα (γουρνοπούλα-γκιόσα) για τους παρευρισκόμενους πιστούς με την συνοδεία μουσικής χωρίς την δυνατότητα χορού.

Ανήμερα της εορτής Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία.

Η εκκλησιαστική επιτροπή ευχαριστεί τους πιστούς για την παρουσία τους στην γιορτή της προστάτιδας του χωριού μας, εύχεται χρόνια πολλα στις εορτάζουσες και η Αγία Σοφία να είναι βοήθεια όλων.

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας
  • Χρόνια πολλά και ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όσους κοπίασαν, τηρώντας ταυτόχρονα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω του κορωνοϊού, στη διοργάνωση του κατανυκτικού εσπερινού και της πρωινής λειτουργίας ανήμερα της εορτής. Και του χρόνου με υγεία σε όλους.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.