Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

To γλέντι του Συλλόγου μας.

Αλησμόνητες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, υπό τους ήχους παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, πέρασαν οι παρευρισκόμενοι στο γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιουλίου.

Ο χορός και η μουσική που κράτησαν σχεδόν μέχρι το πρωί, συνέβαλαν μέγιστα, εκτός απ΄ την ψυχαγωγία μας και στην προβολή του χωριού μας, αφού οι περισσότεροι επισκέπτες ήταν «ξένοι» προς τον τόπο μας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ποιότητα της διασκέδασης, αλλά και για τον όμορφο περιβάλλοντα χώρο του Σχολείου μας. Είναι γεγονός ότι, σπάνια αντικρίζεις στην περιοχή, ένα τόσο όμορφο Δημοτικό Σχολείο. Και χθες, κάτι το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού,  κάτι οι φωτισμένες αγριοκαστανιές, …..ήταν ακόμη ομορφότερο!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες για την παρουσία τους, όλους όσους βοήθησαν και όσους προσέφεραν δώρα στη λαχειοφόρο αγορά.  Επίσης ευχαριστεί και τη διεύθυνση του καταστήματος εστιατορίου «Country inn» στην Τρίπολη, για τη βοήθεια που προσέφερε στην παρούσα εκδήλωση.

Αξίζει έπαινος στους ανθρώπους του Συλλόγου για διοργάνωση και την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης. Και του χρόνου ευχόμεθα ακόμα καλύτερα.

1α

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.