Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Γιώργο δεν σε ξεχνάμε …

Ο Γιώργος Παντελόπουλος, ο σύζυγος της Δήμητρας Π. Ρούνη, δεν είχε γεννηθεί στην Αγία Σοφία, αλλά με την εν γένει συμπεριφορά του και γενικά με τις εκδηλώσεις του στο χωριό μας, έδειχνε πολλές φορές, περισσότερο «ΑγιαΣοφίτης», κι από τους γέννημα θρέμμα ΑγιαΣοφίτες.

Παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού μας, στην Εκκλησία, στο Σύλλογο, στην Κοινότητα.

Σχεδόν κάθε ΣαββατοΚύριακο επισκέπτονταν το χωριό μας, απολαμβάνοντας την ήσυχη ζωή, μαζί με την γαλήνια θέα, που του παρείχε το όμορφο εξοχικό του στην άκρη του χωριού. Και χαιρόμασταν γι αυτό. Ποιος άλλωστε δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, την συχνή επίσκεψη και τη συναναστροφή, όταν δίπλα του έχει έναν άριστο οικογενειάρχη, έναν πάντα χαμογελαστό άνθρωπο, χωρίς ίχνος κακίας μέσα του, που αγαπούσε το χωριό μας και το έδειχνε εμπράκτως αυτό, με συχνές επισκέψεις, συμβουλεύοντας και παρέχοντάς μας ιδέες,  βγαλμένες μέσα από το επάγγελμά του και την πείρα της ζωής.

«Έφυγε» ξαφνικά την Κυριακή (22-01-2017) το βράδυ στην Αθήνα όπου διέμενε, βυθίζοντας σε ανείπωτη λύπη τους συγγενείς του και όλους εμάς. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, την Τετάρτη (25 Ιανουαρίου).

Εκφράζουμε τη λύπη μας στους οικείους και τους συγγενείς και υποσχόμεθα ότι ο Γιώργος θα «ζει» πάντα ανάμεσά μας. Τέτοιοι έμπιστοι φίλοι, τέτοιοι σπάνιοι χαρακτήρες, είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστούν.

1

2α

6 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.