Τσιμεντόστρωση και χαλικοστρώσεις.

Ενδεικτικό γεγονός της προσπάθειας που καταβάλει ο εκπρόσωπος της Κοινότητας, για να λάβει το χωριό μας μεγαλύτερο κομμάτι από την «πίτα» που αναλογεί σε όλους, είναι ότι, παρόλο που το ετήσιο ποσό που προβλέπεται από τη Σ.Α.Τ.Α. (Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για το χωριό μας, ανέρχεται στο ποσό των 1.700,00 €, το έργο που κατασκευάστηκε προσφάτως από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, κόστισε περίπου 3.400,00 €

Αναφερόμαστε στην τσιμεντόστρωση κοινοτικού δρόμου, μήκους 70 μέτρων, που έγινε στην συνοικία Πέρα Σιαβελιάνικα, παραπλεύρως οικιών, η οποία διευκόλυνε κατά πολύ τις συνθήκες κυκλοφορίας, πεζών και οχημάτων.

Επίσης, εν όψει Ανοίξεως (όπου η οδική κυκλοφορία στα χτήματα, είναι αυξημένη), πραγματοποιήθηκαν χαλικοστρώσεις σε πολλά σημεία αγροτικών δρόμων, τα οποία (σημεία) είχαν φθαρεί εξαιτίας των χειμερινών καιρικών συνθηκών, με θεαματικό μάλιστα αποτέλεσμα.

Ακόμα δε, ετοιμάζεται, η κατασκευή πέτρινου οικίσκου (στάση λεωφορείων) στην πλατεία του χωριού μας. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η μελέτη και το έργο βρίσκεται στο στάδιο της δημοπρασίας. Το παραπάνω έργο είναι σημαντικά ωφέλιμο, διότι πέραν του ότι θα εξυπηρετεί κατοίκους, ταυτόχρονα θα εξωραΐσει το κεντρικότερο σημείο του χωριού μας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και τον εκπρόσωπο της Κοινότητας.

1

2

2α

2β

3

4

5

6

7

8

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Νέα. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τσιμεντόστρωση και χαλικοστρώσεις.

  1. Προβλέπεται μήπως να τσιμεντοστρωθεί και ο δρόμος προς το δικό μου σπίτι? μάλλον μας ξεχάσατε.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *