Γεωργία Γ. Κουλούρη

Απεβίωσε στην Αθήνα όπου και διέμενε για αρκετά χρόνια, η Γεωργία Χα Γ. Κουλούρη, το γένος Γ. Αναγνωστάκου, ετών 91, η οποία είχε έλθει νύφη στο χωριό μας από το γειτονικό χωριό, Άγιος Γεώργιος. Ήταν γνωστή στο χωριό, με το παρωνύμιο «Τσιοκαρίνα», το οποίο είχε λάβει από το σύζυγό της Γεώργιο Κουλούρη ή «Τσιοκαράκο», όπως τον αποκαλούσαν στο χωριό. Η νεκρώσιμη ακολουθία και ταφή θα τελεστεί στην Αθήνα, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα

Μεγάλωσε, σχεδόν μόνη,  με πόνο και στερήσεις τα έξι (6) της παιδιά, το Δημήτρη, τη Φανή, το Γιάννη, τον Κώστα, τη Σοφία και το Μαρίνο και δεν έφτασε μόνο αυτό, παρά η μοίρα της έταξε να νεκροφιλήσει τα δύο απ΄ αυτά, το Γιάννη και τον Κώστα που κηδεύτηκαν στο χωριό μας.

Όλα τους ξεκίνησαν από το χωριό και με τη ευχή της πονεμένης Μάνας, αλλά και της Θείας Θεοφάνης, διένυσαν το καθένα τους μια δύσκολη επαγγελματική σταδιοδρομία και κατέληξαν στην Αθήνα.  Ήταν εκείνη η εποχή, πού έσφυζε από ζωή και  αυτό το όμορφο – νοικοκυρεμένο σπιτάκι στη Ν.Δ. συνοικία του χωριού μας, όπως και τόσα άλλα.

Η κα Γεωργία ήταν χαμηλών τόνων άνθρωπος, ευγενής και με πολλή προσεκτική συμπεριφορά απέναντι στους συγχωριανούς της, οι οποίοι την αντιμετώπιζαν με αγάπη και σεβασμό.

Η μνήμη της ας είναι αιώνια.

Α

Β

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Κοινωνικά. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

2 σχόλια στο άρθρο “Γεωργία Γ. Κουλούρη

  1. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Θεία Γεωργία καλό σου ταξίδι.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *