Έκδοση Ημερολογίων

«Μπορείς να κοιτάς μια φωτογραφία για μια εβδομάδα και να την ξεχάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορεί πάλι, να κοιτάξεις μια φωτογραφία για λίγα δευτερόλεπτα και να την θυμάσαι για όλη σου τη ζωή»

Στοχεύοντας στην ενδυνάμωση του αισθήματος της αγάπης και της νοσταλγίας για τον τόπο μας, αλλά και για την οικονομική του ενίσχυση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, εν όψει του ερχομού της νέας χρονιάς, κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο 13σέλιδο Ημερολόγιο τοίχου.

Το ημερολόγιο κοστίζει 8,00 € και έχει ως θεματολόγιο τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και σκηνές από την καθημερινή ζωή του χωριού.

Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν, μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου, στο καφενείο, καθώς και κατά την τελετή της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.00.

Σε ορισμένους απόδημους του εξωτερικού (που παγίως επιθυμούν την αποστολή του), το έχουμε στείλει ταχυδρομικώς.

Επίσης, όσοι άλλοι θέλουν να το προμηθευτούν, ας επικοινωνήσουν με οιονδήποτε τρόπο μαζί μας, ώστε να τους το στείλουμε.

Το ημερολόγιο φιλοτέχνησε και τύπωσε (μετά από φωτογραφίες που παρέλαβε), ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Παν. Ρούνης, ο οποίος διατηρεί ανάλογο κατάστημα στην οδό Αταλάντης στην Τρίπολη, προσφέροντας μάλιστα σημαντική έκπτωση στην παραπάνω εργασία.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του.

1

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Σύλλογος. Βάλτε στα αγαπημένα σας αυτόν τον σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Ιστοσελίδα

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *