Αγία Σοφία Blog

Νέα από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ευχαριστίες από το «Χαμόγελο του παιδιού»

«Τότε αποκριθήσονται αυτώ οι δίκαιοι λέγοντες, Κύριε πότε σε είδομεν πεινώντα και εθρέψαμεν, ή διψώντα και εποτίσαμεν; πότε δε σε είδομεν ξένον και συνηγάγομεν, ή γυμνόν και περιεβάλομεν; πότε δε σε είδομεν ασθενή ή εν φυλακή και ήλθομεν πρός σε; Και αποκριθείς ο βασιλεύς ερεί αυτοίς, αμήν λέγω υμίν, εφ΄ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε. »  Κατά Mατθαίον Κεφ. 25 (37 – 40)

Τα παιδάκια και οι οικογένειές τους, που μοιράστηκαν τα τρόφιμα, καθώς και η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου στήριξης παιδιού και οικογένειας Τρίπολης, κ. ΠΡΑΣΙΝΟΥ Παναγιώτα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους προσφέροντες τρόφιμα από το χωριό μας (Αγία Σοφία), για το Χαμόγελο του παιδιού, τα οποία συγκεντρώθηκαν, μετά από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

20

21

 

 

 

 

 

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα tags και τα attributes σε HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Εισάγετε το αποτέλεσμα της πράξης παρακάτω, αποδείτε ότι δεν είστε ρομπότ *

© 2024 Αγία Σοφία Blog. All Rights Reserved.